Follow ArtYetFun
Facebook
Instagram
Sign up for Newsletter

    Pop-up Image

    Καλώς ήρθατε στο ArtYetFun!

    Κάντε εγγραφή να λαμβάνετε όλα τα νέα μας

      ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές πάνω από €50
      • No products in the cart.
       
      is this it

      Κάλεσμα προς χειροτέχνες για το Summer Art Yet Fun Market 2018 στο Ιόνιον

      Home  /  Markets   /  Κάλεσμα προς χειροτέχνες για το Summer Art Yet Fun Market 2018 στο Ιόνιον

      Κάλεσμα προς χειροτέχνες για το Summer Art Yet Fun Market 2018 στο Ιόνιον

      Home  /  Markets   /  Κάλεσμα προς χειροτέχνες για το Summer Art Yet Fun Market 2018 στο Ιόνιον

      Κάλεσμα προς χειροτέχνες για το Summer Art Yet Fun Market 2018 στο Ιόνιον

      Η Art Yet Fun πηγαίνει στη θάλασσα!
      Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου 2018 – Ιόνιον, Πλαζ ΕΟΤ

      Η Art Yet Fun συνεχίζει να προωθεί τη Δημιουργία και αυτό το καλοκαίρι διοργανώνοντας το γνωστό και επιτυχημένο Market της στο Ιόνιον Stage, στην Πλαζ του ΕΟΤ, στην Πάτρα, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου.

      Το Summer Art Yet Fun Market 2018 θα έχει τις πόρτες του ανοικτές από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον υπαίθριο αλλά σκιασμένο και δροσερό χώρο του Ιόνιον, στην Πλαζ του ΕΟΤ, καταλαμβάνοντας όλο τον χώρο του!

      Σε αυτή την γιορτή μπορείτε να πάρετε κι εσείς μέρος! Αν είστε λάρτης των χειροποίητων αντικειμένων, έρχεστε, θαυμάζετε και αποκτάτε. Αν είναι χειροτέχνης… λαμβάνετε μέρος!

      Η πρόσκληση αφορά, και πάλι, χειροτέχνες και οικοτέχνες από την Πάτρα, όλη την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο αλλά και την Αθήνα. Στείλτε email στο [email protected] περιλαμβάνοντας μέσα τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο, αντικείμενο που θέλετε να συμμετάσχετε), αν είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας και το πιο σημαντικό, δείγμα της δουλειάς σας μέσα από fb page, web site ή κατατοπιστικές φωτό. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται έως και τις 31 Μαϊου.

      Η ποιότητα και το μεράκι στη κατασκευή των χειροτεχνημάτων, η ιδιαιτερότητα, ο επαγγελματισμός αλλά και αγάπη ως προς το αντικείμενο, όλα προσμετρούνται ώστε οι συμμετοχές, που είναι και η καρδιά της διοργάνωσης, να συνθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

      Στον χώρο του Ιόνιον λειτουργεί μπαρ για καφέ και αναψυκτικά, ενώ η ολοήμερη σκιά από τα ψηλά δένδρα και το θαλασσινό αεράκι συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για οικογενειακή εξόρμηση στην θάλασσα, για βόλτα με τη παρέα μαζί με αγορές από τους αγαπημένους χειροτέχνες.

      Στη διοργάνωση του Summer Art Yet Fun Market 2018 εκτός από τις εκπλήξεις και τα δώρα που προσφέρονται στο κοινό, θα παίξουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο οι παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες, εξ άλλου, είναι σε κάθε διοργάνωση της Art Yet Fun, το δυνατό της σημείο. Οι εκδηλώσεις, για το παιδί και τους ενήλικες, θα ανακοινωθούν σύντομα.

      Σημαντική παράμετρος και για το κοινό αλλά και για τους χειροτέχνες είναι αυτή του πάρκινγκ – και για τη φόρτωση / εκφόρτωση στην αρχή και στο τέλος του Market, αλλά και για την παραμονή του αυτοκινήτου κατά την διάρκεια του Market το διήμερο.

      Η Art Yet Fun Θέλοντας να διατηρήσει σε πολύ υψηλό βαθμό την αρτιότητα της διοργάνωσης, διάλεξε έναν χώρο που έχει όλες τις δυνατότητες να φιλοξενήσει ένα τέτοιο event, με το κατάλληλο προσωπικό υποστήριξης και φύλαξης, τεράστιο πάρκινγκ και στάση λεωφορείου ακριβώς απέξω από τις εγκαταστάσεις.

      Περιμένουμε τους χειροτέχνες να έρθουν κοντά μας!

      Θυμηθείτε τι έγινε στο τελευταίο Market χειροτεχνών της Art Yet Fun, τον Μάρτιο στην Αγορά Αργύρη

      2 Απριλίου, 2018
      To βίντεο από το τι έγινε στο Ανοιξιάτικο Μάρκετ της Art Yet Fun στην Αγορά Αργύρη
      17 Ιουνίου, 2018
      Οι νέες ημερομηνίες του Summer Art Yet Fun Market, στο Ιόνιο Stage

      Leave a comment

      X
      You dont have permission to register